بیانیه پایانی
بیانیه پایانی دومین کنفرانس ملی تحولات نوین در مطالعات مالی، اقتصادی و حسابداری
بیانیه پایانی دومین کنفرانس ملی تحولات نوین در مطالعات مالی، اقتصادی و حسابداری
بسم الله الرحمن الرحیم
با الطاف الهی، دومین کنفرانس ملی تحولات نوین در مطالعات مالی، اقتصادی و حسابداری با همکاری و پشتیبانی بیش از 100 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاههای دولتی و دانشگاههای آزاد اسلامی در سراسر کشور و با مشارکت انجمن مهندسی مالی ایران، انجمن حسابداری مدیریت ایران، انجمن اقتصاد ایران، انجمن اقتصاد اسلامی ایران و مرکز پژوهشی مهندسی مالی و سرمایهگذاری بازارساز که همگی دارای مجوز فعالیت و تاییدیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند، با میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در روز چهارشنبه شانزدهم اسفند سال 1402 برگزار گردید که کلیه همراهان این کنفرانس شایسته تقدیر بوده و مایه مباهات بوده است.
شورای سیاستگذاری کنفرانس بویژه رئیس محترم شورا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه جناب آقای دکتر بابک پورقهرمانی بعنوان میزبان این کنفرانس بر خود فرض میدانند از کلیه این عزیزان و سروران صمیمانه تشکر و قدردانی نمایند.
آنچه که در ادامه ذکر میگردد دغدغه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در ایفای مسئولیت آموزشی، پژوهشی و حرفهای و در واقع هدف اصلی برگزاری کنفرانس تحولات نوین در مطالعات مالی، اقتصادی و حسابداری که تحت عنوان بیانیه نهایی قرآئت میگردد:
- عوامل متعددی از قبيل واردات، ورشکستگی بنگاههای تولیدی و فقدان توان رقابت در سطح بینالمللی، رشد بیکاری و کمبود قدرت خرید داخلی بر بحران اقتصادی اثر دارند. عوامل یاد شده و ضعفهای اقتصادی، به دنبال خود تبعات اجتماعی نیز به همراه دارند که میتوان به کاهش اشتغال، سرمایهگذاری، سود شرکت، سطح دستمزدها، و درآمدهای مالیاتی دولت و توزیع ناعادلانه ثروت اشاره نمود. شیوه کاملاً قابل اتکایی برای پیش بینی بحران اقتصادی وجود ندارد و راههای مختلفی برای پیش بینی بحران اقتصادی عنوان شده است. لذا شیوههای عمل در تلاش برای بیرون رفت اقتصاد از بحران اقتصادی بسته به دیدگاه سیاستگذاران اقتصادی متفاوت است. بنا به باور این کنفرانس، بیرون رفت از بحرانهای اقتصادی با تمرکز بر دانش، علم و اندیشه همراه با مشارکت جدی بازیگران حوزه اقتصادی و مالی کشور امکانپذیر است.
- مشارکتکنندگان در این کنفرانس انتظار دارند در برنامهریزیها و سیاستگذاریهای کلان کشور از ظرفیت علمی حوزه اقتصادی، مالی و حسابداری دانشگاه استفاده بعمل آید.
- نتایج پژوهشها و مباحث مطرح شده نشان می دهد که کشور با چالشهایی در ارتقاء سلامت اقتصادی و اجتماعی مواجه شده است که بهرهمندی از این نتایج برای جامعه و مخاطبان آن از سیاستگذاریهای کلان اقتصادی تا رفتارهای فردی بیش از گذشته ضروری است.
- ما شرکت کنندگان در این کنفرانس بر این باوریم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال" مهار تورم و رشد تولید" نامیده شده است، برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و بهبود فضای کسب و کار و اشتغال به طرق مختلف از جمله تقویت زیرساختهای اقتصادی و اجتماعی کشور در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در جهت برون رفت از وضعیت بحرانی اقدامات جدی و عملی از سوی مسولان صورت پذیرد. این واحد دانشگاهی بر خود فرض میداند تا با تاسیس اندیشکده اقتصادی و مالی در این راستا حرکت نماید.
در پایان ضمن تشکر مجدد از همراهی و پشتیبانی و حضور کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، دانشگاهها، مراکز علمی و تحقیقاتی و بویژه مدیریت محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در راستای استمرار در برگزاری با کیفیت و موثر این رویداد و هم اندیشی جامعه علمی که در سال 1402 با محوریت مهار تورم و رشد تولید برگزار گردید، امید است با بهره گیری از نظرات ارزشمند صاحبنظران شاهد برگزاری موفق تر کنفرانس بعدی باشیم. انشالله- سالم و پایدار باشید